26 juni 2015


Het einde van het schooljaar komt eraan. Als het goed is heb ik nu alle tentamens gehad en dat betekent dat er in de chaos een beetje structuur moet komen.Je vraagt je misschien af welke chaos. Nou de chaos in mijn hoofd en op de eettafel. Een heel jaar lang verzamel ik alle papieren die ik denk nodig te hebben op een grote hoop. Na een half jaar denk ik altijd oke er moet een beetje structuur in komen. Dan ga ik de stapel door en gooi alles weg wat ik niet meer nodig denk te hebben. Veel gooi ik niet weg, omdat ik het nog nodig heb voor het 2e half jaar. Ten minste dat denk ik.

Lees Meer...
29 april 2015


Vandaag hebben wij het dolfinarium een bezoekje gebracht. Toen ik nog bij mijn ouders woonde ging ik daar net als naar de Efteling ongeveer één keer per jaar heen. Nu ik in het noorden woon zijn dit soort dingen lastig. Het is een takken eind weg, waardoor vaak de reis alleen al heel vermoeiend is. Maar blijkbaar heb ik genoeg gezeurd over het dolfinarium, want afgelopen zaterdag kreeg ik een dagje dolfinarium van mijn vriend cadeau. Sterker nog hij had de dag al ingepland.

Lees Meer...
16 maart 2015

Ja echt het wordt lente. Dat voel ik niet alleen aan mijn neus die constant vol zit of mijn longen die vragen om lucht. Nee vandaag voelde ik dat aan wat anders. Elk seizoen heb ik er wel een keer last van. Ik probeer dan ook zoveel mogelijk winkels te mijden, maar vandaag moest ik echt de stad in. Ik moest nieuwe schoenen, want de andere had ik stuk gelopen. Ik kwam natuurlijk met veel meer thuis dan alleen maar één paar schoenen. Ik kan dan niet zo goed nee zeggen, probeer alles aan en als het mooi staat neem ik het mee. Vandaag ging ik naast een paar schoenen op zoek naar een leuk shirt op een spijkerbroek.

Lees Meer...
12 maart 2015

De zon schijnt nu al een paar dagen volop. Veel mensen zeggen de winter is nu echt voorbij ( al zijn andere sceptisch want " Maart roert zijn staar" ). Kinderen willen zonder jas naar buiten en nog net niet huppelt nu iedereen door het leven, want het begint echt warm te worden. Toch is niet iedereen helemaal blij met de omslag van de winter naar de lente. Voor mij is namelijk de lente een seizoen waar ik niet zo gelukkig van word. De lente komt steeds eerder en de winters worden steeds zachter, met andere woorden voor mensen met hooikoorts en dan vooral de boompollen is die een helse periode. Alles jeukt, alles loopt vol met snot, je niest de hele dag en je kan/mag niet krabben als je geen hele rode ogen wil, je kan snuiten wat je wil, maar na 2 minuten zit je weer vol en door al het niezen wordt je heel moe. Met andere woorden de lente is voor mij geen pretje. In de zomer is het wat beter te verdragen en rond oktober zijn de meeste symptomen weg, omdat het gaat vriezen. Als het niet gaat vriezen dan heb ik nog veel langer last van.

Lees Meer...