24 maart 2015

Ik kwam voor het eerst in aanraking met scones toen ik 14 jaar oud was. Dan heb ik het niet over scones uit een pakje of zelf gemaakte scones in de Nederlandse keuken. Nee echte Engelse scones. We gingen namelijk toen 3 weken kamperen in Engeland. Een tochtje door dit mooie land zorgde ervoor dat ik in ieder geval van scones ging houden. Naast de andere mooie dingen die ik heb gezien, denk aan Stonehenge, Bath en natuurlijk Harrots hebben we nog vele andere mooie dingen gedaan. Zo zijn we op een Engels eetfestijn geweest in de kelders van Londen. Dit etentje had een thematisch tintje, we gingen namelijk bij de koning eten. Er was ook een heel theater/spel tussen het eten door. We zaten met zijn allen aan lange banken te eten. De bierpullen die op tafel kwamen, waren net zo groot als die van vroeger en het was één groot feest.

Lees Meer...
8 december 2014

 

Als je op een verjaardag zit komt na het stuk taart wat je net gekregen hebt,  de borrelhapjes op tafel. Je kijkt eens goed om je heen en ziet al snel de boter, de dip of salade die je altijd op je toastje smeert. 

Lees Meer...
21 oktober 2014

 

 

 

 

 

Stokbrood,

wanneer eet je dit nu niet, Voor de lunch, bij de soep, bij de BBQ, bij de gourmet, bij de borrel en ga zo maar verder. Alleen kaal stokbrood is ook maar zo saai daar hoort natuurlijk wel wat op. 
Ik vind dat bij een lekker stukje stokbrood of de liefde&passiebroden van de ah een lekkere kruidenboter hoort. Niet zo één uit een pakje, maar één die echt zelf is gemaakt. 
Zo weet je zelf ook gelijk wat er in zit en niet wat er in gestopt is, om even mee te doen aan de E nummer discussie.

 

Lees Meer...