18 mei 2015


Hoe erg ik ook geklaagd heb dat ik niet op vakantie zou gaan, misschien zit er toch nog een vakantie in. Een collega van mij organiseert namelijk zomerkampen op Schier. Schier is hier een hele bekende afkorting, maar voor de mensen die niet zo goed weten wat Schier is, het is Schiermonnikoog. Al twee keer eerder heb ik dit eiland bezocht om zelf op kamp te gaan. Dat is het leuke aan opnieuw beginnen. In mijn geval met een studie. Je wordt weer eerste jaars. Er is weer een mogelijkheid dat je meegaat op kamp. Alleen kreeg ik de twee keer een echte herkansing. In het eerste jaar van bewegingswetenschappen had ik namelijk een gebroken arm. Niks niet vrij douchen of zwaar op stap.

Lees Meer...
4 december 2014


Mmm een broodje kebab heerlijk, met lekker veel knoflooksaus. In Ede zit in de winkelstraat, helemaal achteraan, de beste Turkse bakker die er is.
Ik weet niet of die er nog is, maar sinds ik in Groningen woon heb ik nog geen bakker gevonden die zulke lekkere Turkse pizza's & broodjes kebab maakt als dat ze daar doen.

Lees Meer...