Tapasstraatje

15 oktober 2014

 

In de Oosterstraat zit een restaurantje waar je tapas kan eten. Niet zomaar tapas maar Onbeperkt en waar je bijna je eigen vingers opeet. Per ronde bestel je 2 tapasgerechtjes en dit zorgt er voor dat ten eerste je andere gerechtjes niet koud worden en ten tweede dat je de 3 uur makkelijk volmaakt. Dit restaurant is zo bijzonder, omdat het een relaxte sfeer heeft. Je kan gerust knoeien op de tafeltjes, want de tafelkleedjes zijn van zeil. En niet zomaar zeil, maar met bloemetjes en kleurtjes. Er draait een leuk muziekje en je krijgt geen glazen bij je flesjes drinken, maar leuke gekleurde rietjes.  Of je hier nu gaat eten met vrienden of met zijn tweeën het wordt gegarandeerd een geslaagde avond

Tips:

  • Soep van de week... zolang ik hier al kom is dit de tomatencrèmesoep. Het wordt geserveerd in een beker van aardewerk. Het leuke aan dit gerechtje is dat je het in je eerste, maar ook in je laatste ronde kan bestellen. Wanneer je het ook kiest het blijft lekker en je hebt er ten alle tijde ruimte voor.
  • Ossenhaaspuntjes in knoflook. Een heerlijk stukje vlees in een ietwat pittige saus. 
  • Stoer gebakken aardappelen, voor de stoere man/vrouw die houdt van pittige aardappelen met heerlijke aioli saus
  • Drink genoeg, de gerechten zijn vrij pittig en met veel knoflook. Plan dus de volgende dag geen vergadering als je hier gaat eten ;)

 

website:  http://www.tapasgroningen.nl/